Rainbow® Reiki

Rainbow Reiki ® is een systeem van spirituele Healing ontwikkeld door Walter Lübeck® op basis van het traditionele Reiki Usui System of Natural Healing. Walter Lübeck® heeft al meer dan 25 boeken geschreven, waarvan vele over Reiki. De boeken zijn vertaald in meer dan 20 talen. Sinds 1989 geeft Walter Lübeck® les in Reiki en is hij meester/leraar in de traditionele Usui Reiki, oprichter en grootmeester in Rainbow Reiki® en Shihan-Kaku in Jikkiden Reiki.

Walter reisde naar de VS, Japan, Hong Kong, Bali en India om daar onderzoek te doen naar Usui Reiki en haar wortels. Hij werkt samen met andere internationaal gerenommeerde Reiki meesters in het schrijven van boeken en het doen van onderzoek. Hij heeft duizenden studenten opgeleid en honderden seminars voor leraren gegeven in Rainbow Reiki ®, in o.a. Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Zwitserland, Hongarije, Venezuela, Argentinië, Brazilië, India, Nederland en Oostenrijk. De Sjamanistische school van Rainbow Reiki ®, Marayana Sayi ®, en Walter Lübeck ® zijn geregistreerde handelsmerken.

Wij (Ans en René) hebben Walter Lübeck® in november 2015 tijdens de Reiki Cirkel Contactdag waar hij een lezing en demonstraties over Rainbow Reiki ® gehouden heeft leren kennen en de grote meerwaarde van zijn methode ontdekt. Sindsdien hebben nadat wij meer dan 20 jaar cursussen hebben gegeven als “Usui Reiki Master “, bij Walter sinds 2016 de opleidingen gevolgd voor 1e en 2e DAN Rainbow ® Reiki Master om meer verdieping in Reiki te krijgen en zelf les te geven in zijn methodes.

officieel gelicentieerd Rainbow Reiki ® opleidingsinstituut
Ans Walter Rene

Voor meer info over de seminars die wij in Zeewolde geven zie : 

Rainbow Reiki ® Opleidingen en Workshops

Walter Lübeck (walterluebeck.com)