RAINBOW REIKI® 1e graad

DE KRACHT VAN WONDERHELING IN JOUW HANDEN!

Als je een methode wilt leren, die je helpt om de belangrijkste persoon in je leven d.w.z. jezelf beter te leren kennen, antwoorden wilt krijgen op jouw thema’s om beter voor jezelf te zorgen en het dagelijks leven met zijn beroepsmatige en familiaire uitdagingen beter aan te kunnen? Is het je wens, jouw levensvreugde en belastbaarheid te verhogen alsmede de leervaardigheid en creativiteit te verbeteren? Hoe zou het zijn om een soort “huisapotheek” in je eigen handen te hebben?

Schrijf je dan nu in voor het seminar Rainbow Reiki®  1e graad, met  4 traditionele Usui inwijdingen en 3 Rainbow Reiki inwijdingen die te samen een geheel vormen. Rainbow Reiki® is gebaseerd op de traditionele Usui Reiki, en is een spirituele helingskracht uit de bron van het leven. Ze  heeft niets te maken met geloof of religie, maar met beleven. Ze vordert de levendige processen zoals ontspanning en regeneratie en ondersteund de holistische persoonlijkheidsontwikkeling. Het biedt echter veel, veel meer. Behalve de traditionele Usui Reiki basis worden er al in de 1e graad veel verschillende technieken extra geleerd, waaronder ook een behandeling op afstand. De extra methoden welke geleerd worden zijn o.a.: 

Marayana Sayi® , het Reiki-Quantenlichtbad, dat in 20 minuten ontspant, regenereert en energetiseert. De energetische werking van de Marayana Sayi® werd door Prof. Dr. Ignat Ignatov meerdere keren wetenschappelijk gedocumenteerd. Diverse methoden waaronder ook een behandeling op afstand.

Het Noëtische symbool Nirokay en Noëtische Helingsliederen om blokkades op te heffen

Medicijnboeddha Yakushi Nyorai , met het licht van Lapis Lazuli

Systematische Chakra behandeling, om blokkades in de chakra’s op te heffen en te balanceren

Wolkenhanden en auramassage

Innerlijke glimlach

EnerSense Levensenergieën leren kennen

Meditatie met de spirituele kracht van de Kuramaberg en het Reiki symbool

Holistische voedingsleer

Kinesiologische spiertest

Niet te geloven? Klopt je zult het zelf moeten ervaren anders kan je het haast niet geloven. Rainbow Reiki® is daarom ook een ‘wonderheling’.

________________________________________

Tweedaags seminar  á  € 495,- incl. BTW p.p. en afdracht aan Walter Lübeck®

Herhaling á  € 150,- incl. aanpassing Handleiding en BTW p.p.

Inbegrepen bij 1e keer:

– De Nederlandse handleiding van ongeveer 135 pagina’s van het seminar

– PDF aanvullende achtergronden in de Duitse taal en ingesproken Japanse Leefregels door Walter Lübeck®

Eisen vooropleiding: geen