Rainbow Reiki® Wizard

De inhoud bestaat uit verschillende technieken en methoden, die de leegtes in onze tool box van energiewerk opvullen en deels volledig nieuwe toepassingen, deels bekende werkingen in veel kortere tijd en voor meerdere mensen tegelijk mogelijk maken.

Zo kunnen bijvoorbeeld ook de karmische problemen van het etherische, het emotionele en mentale lichaam, die zijn voortgekomen uit de tijd van de heksenvervolgingen in het Atlantisch/Lemuriaanse tijdperk, nu direct worden bewerkt.

Vooral met de “Advanced Energy Surgery”, kunnen buitengewone resultaten bereikt worden en u bevrijden van diep liggende energetische boeien en lichaamsvreemde aurastructuren.

Als het gaat om energetische, mentale of emotionele blokkades, karmische contracten en vervloekingen, is de methode van het ultrakorte loslaten van blokkades een verbazingwekkend effectief werktuig.

Een ander hoogtepunt zijn de twee symbolen van de godin en de god van de berg Teide op het eiland Tenerife. Met hen kunnen spirituele aardse krachten op een speciale manier worden gebruikt en  voor stabilisatie, aarding en centrering zorgen. Deze symbolen helpen ook om zich te verbinden met de geestelijke kracht van bergen en vulkanen.

Een nieuwe toepassing van het CR-symbool stelt u in staat om direct energetisch op het niveau van de elementen te werken.

Een andere nieuwe toepassing van het CR-symbool opent verschillende mogelijkheden om de persoonlijkheidsgroei te ondersteunen om zo het vermogen van het lichaam om zichzelf te reguleren te versterken.

Een speciale vorm van aurawerk bevordert de vitaliteit en het vermogen om te communiceren. Het ondersteunt de bevrijding uit toestanden van zeer lage persoonlijke frequentie van het energetische lichaam.

Ook wordt de slechts 10 seconden durende bekkenscheefstandcorrectie geleerd: door middel van een volledig nieuwe vorm van energetische interventie kan de spirituele correctie van het bekken drastisch worden verkort. Deze methode is toepasbaar voor zowel individuen als groepen.

Door de toe ordening van belangrijke lichtwezens, die Rainbow Reiki® ondersteunen, kunnen nieuwe zeer krachtige en eenvoudige Feng Shui-toepassingen worden gerealiseerd.

Bovendien leer je speciale vormen van mediale waarneming om gericht met de nieuwe tools om te kunnen gaan.

Vooropleiding: Rainbow Reiki® 1e en 2e graad, verder info bij Walter Lubeck

Dit Seminar wordt alleen door Walter als Webinar gegeven