Rainbow Reiki® Advanced Metaphysical Healing

Advanced Metaphysical Healing (AMH) werd eind jaren negentig opgericht door Duff Cady. Walter Lübeck leerde deze fascinerende persoon en grote genezer kennen in het begin van de jaren 2000 toen hij lezingen en seminars gaf op de International Reiki Retreat in New York. Hij genas praktisch “tussen haakjes” problemen met wervels en chronisch verkrampte spieren. Het was fascinerend!

Een paar jaar later was het mogelijk om Duff Cady naar het Rainbow Center in Hameln te brengen. Daar leerde hij zijn hele systeem genaamd Advanced Metaphysical Healing (AMH) en trainde hij ook “Instructeurs” – een van hen Herwig Steinhuber.

Na het overlijden van Duff Cady (2009) integreerde Walter Lübeck AMH in het Rainbow Reiki® systeem. Zo is Rainbow Reiki® Advanced Metaphysical Healing ontstaan, een nog effectievere methode die bijzonder geschikt is voor het harmoniseren van problemen met chronisch gespannen spieren en de wervelkolom.

RR-Advanced Metaphysical Healing maakt gebruik van de kracht van Rainbow Reiki® , spiritueel NLP en unieke technieken van spiritueel energiewerk in combinatie met oude Indische mantra’s.

Zonder mechanische inspanning worden de wervels door het lichaam zelf weer op hun plaats gebracht, de chronisch gespannen spieren laten uiteindelijk los en de natuurlijke energiestroom begint weer.

Het is ongelooflijk, je moet het ervaren, en zelfs dan lijkt het alsof het een droom is. Naar onze mening grenst Advanced Metaphysical Healing aan wonderbaarlijke genezing!

Door een inwijding heeft men toegang tot belangrijke werktuigen van energiewerk.

Bijzondere nadruk wordt gelegd op de duurzame oplossing van conflicten die hebben geleid tot problemen met het houdings- en bewegingsapparaat. Voor de harmonisatie van diepere problemen zijn er speciale methoden voor vergeving en hartopening.

In de meeste gevallen kunnen verplaatste wervels en tussenwervelschijven en chronisch gespannen spieren binnen enkele minuten weer in hun natuurlijke staat worden gebracht. Omdat dit puur energetisch gebeurt en het organisme van de cliënt alleen wordt gestimuleerd om zijn zelf genezend vermogen te gebruiken, is Advanced Metaphysical Healing volledig risicoloos en kan het ook worden gebruikt voor osteoporose en andere problemen.

Dit seminar wordt aangevuld met diverse Webinars die in de prijs van het seminarie zijn inbegrepen:

Webinar: “Wervelkolom en gezondheid” van en met Walter Lübeck en

Webinar: “De helende kracht van vergeving” door en met Walter Lübeck

NIEUW is de inwijding in het werk met een symbool van de godin om het vergevingswerk te verbeteren.

Vooropleiding: Rainbow Reiki® 1e en 2e graad.  Kosten € 590,-  duur 2 dagen

(kennis van NLP is geen voorwaarde).

Herhaling á  € 150,- incl. aanpassing Handleiding en BTW p.p.