Prijs info 2024

Essential Gezichtsbehandeling      

Ca 30 min € 37,50   Ca 60 min € 61,50   Ca 80 min € 82,50  

Een behandeling voor die mensen die prijs stellen op kwaliteit in hun gezichtsverzorging. Met gebruik van producten die afgestemd zijn op uw huidtype.       

Lichaamsbehandeling   

Ca 30 min € 38,50    Ca 60 min € 67,50 Ca 80 min € 84,50     

Een behandeling voor die mensen die prijs stellen op kwaliteit in hun lichaamsverzorging. Met gebruik van producten die afgestemd zijn op uw huidtype.  

Anti-stress

Ca 60 min € 65,-

Lichte reiniging van de huid, vapazone behandeling, voedende, herstellende gezichtspakking. Heerlijke voetmassage, zodat je hierna  het gevoel hebt dat je op wolkjes loopt. De behandeling wordt afgerond met een rug/nek massage, om eventueel bestaande ” knoopjes” op te lossen.

Aroma soul Lichaamsbehandeling

Ca 80 min  € 84,50   

Deze behandeling is een ervaring van pure sensaties, verandert uw verlangens in realiteit. U zult versteld staan van de puurheid van de etherische oliën en ontroerd worden door de intense geuren. Volkomen geborgen voelen, voor een lang en onweerstaanbaar moment. Spiller

Hot Stone Lichaamsbehandeling     

Ca 30 min € 38,50    Ca 60 min € 67,50 Ca 80 min € 84,50  

Laat u verleiden door onze Hot Stone Treatments ( of Fire and Ice) behandeling. Een genot voor het lichaam een streling voor de ziel. Heerlijke momenten waarin alleen uw ontspanning telt. De verwarmde stenen eventueel gecombineerd met ijskoude stenen geven u rust en welzijn.

Edelstenen Treatment   Lichaamsbehandeling     

Ca 60 min € 67,50     

De vibratie van kristallen worden al duizenden jaren gebruikt om mensen holistisch te helen. Ze werken op zowel het fysieke als spirituele vlak , brengen verfijnde energieën weer in balans en lossen zo problemen op. Iedere steen heeft zijn eigen specifieke kracht en werking.

Holistic Treatment

Ca 60 min  € 75,-    

Deze volledige behandeling benadert de mens in zijn geheel. Zoals de griekse term “Holos” aan geeft. Deze behandeling verschilt dus per persoon. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken. Zodat de verschillende klachten, zoals teveel spierspanning en vermoeidheid verminderen. De doorbloeding wordt gestimuleerd en energieblokkades opgeheven. Lichaam en geest komen hierdoor meer in balans.

Life Coaching Ca 60 min  € 85,-    

Door het helder voelend vermogen van Ans kan zij mensen beter in ‘hun vel’ laten komen. Het gezegde ‘ik zit goed in mijn vel’, vertelt niets over het velletje zelf, maar alles over het gevoelsleven. Via een begeleidende kaarttrekking en door de mens te voelen, zijn er van mijn kant uit veel mogelijkheden om de mens adviezen en daadkrachtige tips voor het leven te geven. Tijdens deze energetische behandelingen wordt er in ieder geval balans en ruimte voor de mens gecreëerd en op  “ziels niveau” gewerkt. Hierdoor kun je beter richting geven aan je leven.

Klankschaal Massage

zie pagina Klankschalen Ca 60 min  € 61,50

Een klankschaalmassage is in de eerste plaats een verinnerlijking, gericht op mensen die beseffen dat hun leermeester in het eigen wezen besloten ligt. De klanken bevorderen de innerlijke groei en geven inzicht in de eigen vermogens. Hoor en voel je eigen trilling in het diepste van je wezen. De klankschalen werken erg rustgevend en verminderen spanningen. Harmoniseren en versterken de Chakra’ s. Scheppen een sacrale sfeer. Verhogen het bewustzijn en de concentratie. Werken zuiverend en reinigen de aura Versterken het helder waarnemen en de intuïtie. Werken ondersteunend bij Reiki, gebed en meditatie. Versterken aromatherapie en Bachbloesem. Verzachten leed en lossen blokkades op.

Klankschaal concerten            prijs op aanvraag

Metamorphose massage

per  60 min. € 61,50     

Een eenvoudige, zachte methode die leidt tot bewustwording, genezing en spirituele groei.  Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom, op de voeten, de handen en het hoofd

Rainbow Reiki ® behandeling

per  60 min. € 70,-

Door deze behandeling  kom je dichter bij jezelf  en ga je lekkerder in je vel zitten. Ontspanning is niet langer een toverwoord maar duidelijk waarneembaar. Door de individuele benadering wordt het een persoonlijke Healing.

Rainbow Reiki ®  is een verder door geëvalueerd systeem op basis van het traditionele Reiki Usui System of Natural Healing.

Aanvullende behandelingen

Diverse Pakkingen                          per  45 min.   €  61,50

Stoelmassage                                 per  15  min.   €  20,-

Voetmassage                                   per  15  min.   €  20,-

Onderstaande faciliteiten alleen in combinatie met min. 30 min behandeling

Epileren wenkbrauwen                                 €  14,95

Verven wimpers of wenkbrauwen          €  14,95

wimpers en wenkbrauwen                           €  21,95

Harsen lichaam per 20 min.                       €   21,95

Harsen bovenlip standaard                        €    8,95

Harsen lip en kin                        €   15,95

Kuurkaarten  7 = 6  en  4 = 3,5  /  7 behandelingen voor de prijs van 6   of 4 behandelingen voor de prijs van 3,5    

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 18.00 uur             Zaterdag en ‘s avonds alleen in overleg mogelijk

K.v.K  Gooi, Eem–  en Flevoland registratie nummer: 39057749

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Probeert U zich aan de afspraak te houden. Wanneer U binnen 48 uur voor de afspraak , zonder geldige reden annuleert, zijn wij genoodzaakt 50 % in rekening te brengen. Aanbiedingen en kortingen zijn niet ‘cumuleerbaar’.