Rainbow Reiki® Liefde en Partnerschap

Een seminar volgens het Rainbow Reiki® systeem van Walter Lübeck®

Op school leren we veel over lezen, schrijven, rekenen en natuurwetenschap – over een van de absoluut centrale thema’s van het menselijk leven, liefde en partnerschap, krijgen we maar heel weinig mee op onze  weg. Dit seminar is bedoeld om dit gebrek te compenseren. Natuurlijk bestaat liefde niet door een druk op de knop, maar het juiste soort energie- en lichtwerk met Rainbow Reiki® kan de nodige ruimte scheppen voor liefde in een relatie en helpen om die uit te bouwen. Of je nu een liefdesrelatie hebt of je wilt je voorbereiden op een volgende keer dat het wel echt goed gaat – dit intensieve seminar geeft je wat je nodig hebt om voor jezelf en een leven in liefde te zorgen!

Programma:

– Een individueel werkprogramma met de Chakra-Energy-Cards van Walter Lübeck® om je persoonlijke liefdescapaciteit uit te breiden, om betrokken te raken bij je partner en de momenten vol genot.

Noëtische Rainbow Reiki® – Mantra’s voor de gerichte ontwikkeling van mentale, energetische en emotionele bereidheid tot een liefdesrelatie.

– Rainbow Reiki® Astrotherapie m.b.t. het thema “Liefde & Partnerschap” * Een speciale Rainbow Reiki® Meditatie om verbinding te maken met de Innerlijke Geliefde.

– Noëtische Rainbow Reiki®  Mantra’s voor de ondersteuning van constructief crisismanagement in liefdesrelaties.

– Een Rainbow Reiki® meditatie om het lichaam de controle terug te geven over de sensualiteit.

– Een bijzondere Rainbow Reiki® meditatie om het hart te openen voor je geliefde partner om nog meer van hem te houden!

 De Noëtische Mantra’s en Symbolen worden overgedragen middels inwijdingen!

Let op: Alle hier beschreven methoden mogen niet worden beschouwd als een vervanging van een doktersbezoek en mogen alleen worden gebruikt binnen het kader van de geldende wetgeving! Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat bij ernstige ziekten een door de staat erkende arts moet worden geraadpleegd.

________________________________________

Eendaags seminar  a  € 247,- incl. BTW p.p.

Inbegrepen:

– Online lesvideo in de Duitse taal” Rainbow Reiki® Liebe und Partnerschaft” (psychologische en spirituele achtergrondinformatie over het onderwerp).

– Persoonlijk Certificaat

– De Nederlandse handleiding van het seminar

Voorwaarden: Rainbow Reiki® 1e graad of Usui Reiki 1e graad

Gelieve een set chakra energiekaarten mee te nemen of tijdig bij ons te bestellen.