Rainbow Reiki® Clearing

De permanente, zachte ontbinding van alle soorten destructieve energetische aanhechtingen.

Wie heeft er nog nooit van gehoord: bezetenheid, vloeken, zwarte magische invloeden – veel mensen zijn er bang voor en weten niet wat ze ervan vinden en hoe er mee om te gaan.

Daarentegen is het gemakkelijk dergelijke energetische problemen te herkennen en te elimineren – als je weet hoe je het moet doen.

In het seminar Rainbow Reiki® Clearing van Walter Lubeck verwerft men de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de destructieve energetische gehechtheden van allerlei aard te herkennen en om zowel de psychologische als energetische integriteit weer volledig te kunnen herstellen.

Het programma van het seminar in detail:

·         Geestelijke Psychohygiëne: de meditatie van de ontbinding van de schaduwen

·         Enige theorie: Wat zijn bezettingen/ bezetenheid, zwarte magie, vervloekingen, egregore?

·         De basisprocedure van Rainbow Reiki® Clearing

·         De harmonisering van bezettingen door middel van de Chakra energiekaarten.

·         Het herstel van de integriteit van de auravelden en de chakra’s kan worden bereikt na de harmonisatie van een bezetting.

·         Het detecteren van bezettingen, vloeken en zwarte magische invloeden op zowel psychologisch als energetisch niveau.

·         Verduidelijking van de persoonlijke openheid voor de disharmonische invloeden en het herstel van deze zwakke punten zijn van doorslaggevend belang.

·         Het ontwikkelen als levensbegeleider van centrering, ideologische openheid, liefde, geduld en begrip voor de individuele situatie van de cliënt tijdens de harmonisering van disharmonische energetische invloeden.

·         De energieën een stem geven en ze naar  de lichtzuil van de engelen sturen.

·         Constructief en professioneel omgaan met spirituele crises en energetische helende blokkades

Vooropleiding: Rainbow Reiki® 1e en 2e graad.  Kosten € 590,-  duur 2 dagen

Herhaling á  € 150,- incl. aanpassing Handleiding en BTW p.p.

De drie symbolen en mantra’s van de 2e graad Usui Reiki moeten uit het hoofd worden toegepast.

De vlotte uitvoering van basistechnieken zoals behandeling op afstand, krachtverbetering en geestelijke genezing, evenals de Reiki-douche volgens Walter Lübeck zijn absoluut noodzakelijk.